Toimitusehdot

TUOTTEET

  • Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin siitä erikseen ilmoittamatta.

TUOTTEIDEN OSTAMINEN

Tuotteet voi tilata nettikaupasta toimitettavaksi postin kautta. Nettikaupassa esillä olevat tuotteet ovat periaatteessa saatavana heti. Nettikaupan tilaukset käsitellään normaalisti ja toimitetaan postiin 2 - 5 arkipäivän kuluessa tai tarvittaessa otetaan tilaajaan yhteys sähköpostilla tai puhelimitse.

TILAUKSEN HYVÄKSYMINEN

Hyväksymme täysi-ikäisten tekemät tilaukset. Pidätämme oikeuden olla toimittamatta tuotteita tilaajille, jotka ovat jättäneet lunastamatta tilauksensa tai perusteettomasti palauttaneet tilauksensa.

TOIMITUSKULUT

Tilauskohtaiset toimituskulut tulevat näkyviin, kun ostoskorin tilaus päivitetään.

MAKSAMINEN

Nettikaupan ostokset voi maksaa:

  • Ennakkomaksuna Suomen kaasutinexpertti Oy:n tilille tilausvahvistuksen antamien tietojen mukaan tai
  • Jälkivaatimusmaksuna, kun lähettämämme toimitus on saapunut perille tilaajan postiin.

PALAUTTAMINEN

Asiakkaalla on aina 14 vuorokauden mittainen tilauksen palauttamisoikeus, joka koskee myös tarjoushintaisia tuotteita. Tämän nettikaupan myymien tuotteiden pakkausten avaaminen on sallittu, kun se on tehty pakkauksia ja tuotteita vahingoittamatta, vaikka tuote palautetaan. Kuluttajalla on oikeus maksuttomaan tilauksensa peruutukseen, kun koko toimitus palautetaan käyttämättömänä yhdellä lähetyksellä. Yhteistyön kitkattoman jatkuvuuden kannalta myyjä pitää toivottavana, että kaikissa palautuksia, puutteita tai virheellisiä tuotteita koskevissa asioissa tilaaja ottaisi yhteyttä sähköpostilla mmyyjään tai soittamalla myyjälle ennen tilauksensa palauttamista. Tällöin voidaan käsitellä myös mahdollisia yksittäisten tuotteiden palautuksia ja myyjälle voidaan antaa mahdollisuus valita edullisin palautustapa.

PALAUTETUN TILAUKSEN MAKSUN HYVITTÄMINEN

Palautetun tilauksen maksu hyvitetään asiakkaan ilmoittamalle tilille pääsääntöisesti noin viikon kuluessa palautuksen vastaanottamisesta, edellyttäen että palautetut tuotteet ja niiden pakkaukset ovat asianmukaisessa kunnossa.

ASIAKASTIETOJEN KÄYTTÄMINEN MARKKINOINNISSA

Kuluttajasuojan mukaan meillä on oikeus lähettää asiakkaillemme tietoja tuotteistamme ja tarjouksia, ellei asiakkaamme sitä kiellä. Emme luovuta yhtään asiakastietoa yrityksemme ulkopuolisille.

tech
Suomen Kaasutinexpertti Oy
PL 1048
FI-04401, Järvenpää
FINLAND
puh. +358 (0) 50 523 89 51
info (at) kaasutinexpertti.fi
Y-tunnus: 0932253-2