Hyper Ground System

Etusivu > Sun Automobile-sähköosat MOTORSPORT > Hyper Ground System

Auton sähköjärjestelmä

Auton sähköjärjestelmän häiriöt lienevät tuttuja jossain muodossa kaikille autonkäyttäjille. Sähköenergian mystisyys johtunee sen näkymättömyydestä ja siitä, että näkyvän muodon sähkö saa vain kadotessaan savun ja kipinöinnin muodossa. Yhtä ihmeelliseltä saattaa tuntua, että toimiessaankin sähköjärjestelmä on usein vain puolitehoinen.

Japanilainen Sun Automobile on syventynyt sähkön tehokkaampaan hyödyntämiseen autoissa ja kehittänyt kaksi järjestelmää, joiden avulla saavutetaan merkittäviä käytännön etuja.

Hyper Ground System on 99,99 % kuparia

Autojen sähköjärjestelmän maattopiiri ei suinkaan aina ole mahdollisimman tehokas. Autoissa käytössä olevien materiaalien sähkönjohtavuutta vertailtaessa voidaan todeta, että teräksen sähkönjohtavuus on vain 1/3 alumiinin ja vain 1/10 kuparin sähkönjohtavuudesta.

Autojen sähköjärjestelmän alkuperäisen maattojärjestelmän rinnalle asennettavaksi Sun Automobile valmistaa Hyper Ground System -maattojohdinsarjaa. Siinä käytetään paksuja 1477-säikeisiä maattokaapeleita, jotka ovat 99,99 % puhdasta kuparia sähkönjohtavuuden maksimoimiseksi. Peruspakkauksen viiden johtimen sarjalla yhdistetään akun maatto moottoriin, vaihteistoon, sylinterinkanteen ja korin molemmille puolille sisälokasuojiin. Tuloksena on jopa kymmemenen kertaa pienempi impedanssi (näennäisvastus) kuin tehtaiden alkuperäisillä maattojärjestelmillä.

Minimoimalla sähköjärjestelmän resistanssi saadaan merkittäviä etuja. Tuloksena ei ole vain kirkkaammat valot ja vähemmän häiriöitä audiojärjestelmään, vaan parhaimmillaan voidaan saada jopa 5 hv enemmän tehoa ja vastaava parannus moottorin vääntömomenttiin, pienempi kulutus, parempi reagointi kaasuun ja puhtaammat pakokaasupäästöt.

Kolme tyyppiä ja kuusi väriä

Hyper Ground System -kaapelit on suojattu kolminkertaisesti hapettumaa ja hankautumista vastaan. Kaapelien metallisuojan värejä on saatavana kulta, hopea, punainen, sininen, keltainen ja savunharmaa, joten jokainen voi samalla somistaa konehuoneen mieleisellään värillä.

Perussarjoja on kolmea tyyppiä auton koon ja siten tarvittavan johtimien pituuden mukaan. S-tyyppi sopii pieniin ja keskiluokan perheautoihin, M-tyyppi maastureihin ja isoihin henkilöautoihin ja kolmantena L-tyyppi on ralliautoja ja muita sellaisia autoja varten, joissa akku on takana. Tarvittaessa johtimia on saatavana irrallaan esimerkiksi moottorinohjausyksikön maaton lisävarmistusta varten.

VW turbo

Nissan Maxima vääntö

Nissan Maxima teho

Honda S2000

Porsche 944 vääntö

HotEarth maattokaapelisarja Type S, punainen
Suomenkieliset asennusohjeet Hyper Ground System Auton sähköjärjestelmä... 
65,00 €
norm.
130,30 €
HotEarth maattokaapelisarja Type S, keltainen
Suomenkieliset asennusohjeet. 
65,00 €
norm.
130,30 €
HotEarth maattokaapelisarja Type S, sininen
Suomenkieleiset asennusohjeet. 
65,00 €
norm.
130,30 €
HotEarth maattokaapelisarja Type S, harmaa
Suomenkieliset asennusohjeet. 
130,30 €
tech
Suomen Kaasutinexpertti Oy
PL 1048
FI-04401, Järvenpää
FINLAND
puh. 050 523 89 51
info (at) kaasutinexpertti.fi
Y-tunnus: 0932253-2
Powered by Clover Shop® - www.clovershop.com