Tiedote 4: Silikonirasva

Etusivu > VMP AUTO teknokemialliset tuotteet

Tiedote 4: Silikonirasva
Tuotekoodi
101981
kpl

Kitka ja kitinät pois

Pyörien liike saa aikaan kitkaa, jonka voittamiseksi tarvitaan enemmän energiaa. Kuiva kitka saa aikaan lämpöä, joka voi vielä pahentaa kitkaa, kunnes pyörien liike pysähtyy, pyörien laakerointi leikkautuu. Silloin kuuluu kirskahdus ja jopa kevyt kirosana.

Kevyellä kuormituksella leikkautumista ei välttämättä pääse syntymään, mutta voitelemattomien pintojen hankauksesta syntyvä kitinä voi viedä hermot heikommilta ja kiusata kovempaankin kolinaan tottuneita.

Lihasvoimalla ja kauramoottorilla liikuteltavissa pyörissä perinteinen ruskea tai musta rasva ei aina näytä parhaalta ratkaisulta. Suhteellisen kevyistä kuormituksista johtuen tullaan myös toimeen toisenlaisella voiteluaineella.

Silikoniperustainen MC-Sport

Tämä läpinäkyvä, likaamaton, haihtumaton ja myrkytön voiteluaine sopii käytettäväksi suurella lämpötila-alueella. Pakkasta saa olla jopa -50 °C ja lämpöä aina +230 °C asti.
MC-Sport-rasvan vedensietokyky on myös poikkeuksellisen hyvä.

MC-Sport sopii voiteluaineeksi kahden metallipinnan, metallin ja kumin, metallin ja muovin sekä metallin ja nahan välille.

Autoilijoiden avuksi

Silikonivoiteluaineet ovat autoilijoille tuttuja lähes ainoastaan ovien kumitiivisteiden käsittelystä kiinnijäätymistä vastaan. Tällöinkin ainetta on tavallisesti suihkutettu painepullosta.

MC-Sport sisältää paljon enemmän silikonia, joten se voidaan levittää paksumpana kerroksena antamaan tehokkaamman suojan eikä sen käytössä tarvita ponnekaasua. Tiivisteiden suojauksen lisäksi MC-Sport toimii erityisen hyvin auton ovien ja luukkujen lukkojen voiteluaineena ja estää näiden jäätymisen.

Rajattomasti käyttökohteita

Miljoonat pyörät lastenvaunuissa, rullaluistimissa, polkupyörissä ja jopa ravihevosten rattaissa voivat pyöriä kevyemmin ja kauemmin hyvän voiteluaineen avulla. MC-Sport suojaa voitelukohteet myös kosteudelta ja jäätymiseltä. Sähköneristyskykynsä ja hyvän lämmönkestävyytensä ansiosta sitä voidaan käyttää myös pienissä sähkömoottoreissa ja alennusvaihteistoissa.
Sukellusvälineiden vesitiivis voitelu on eräs MC-Sport-rasvan käyttökohteista. Myös autojen sytytyslaitteiden sähköä eristävänä kosteussuojana MC-Sport antaa uusia mahdollisuuksia.

Koska MC-Sport on kemiallisesti vakaata ja koska se lisäksi on myrkytöntä, väritöntä ja hajutonta, sitä voidaan käyttää myös sairaalavälineiden voiteluun.

Erittäin edullista käyttää

Kuluttajalle MC-Sport-rasvaa on saatavana 30 gramman putkilossa. Suurkuluttajia varten MC-Sport-rasvaa voidaan toimittaa 200, 400 ja 1000 gramman astioissa.

tech
tech
Suomen Kaasutinexpertti Oy
PL 1048
FI-04401, Järvenpää
FINLAND
puh. 050 523 89 51
info (at) kaasutinexpertti.fi
Y-tunnus: 0932253-2
Powered by Clover Shop® - www.clovershop.com